Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magic Gladiator

2008.11.11
  Magic Gladiator / Duel Master
Magic Gladiator / Duel Master

Némelyikük a kardjukban rejlő erőt, mások a mágiákban való jártasságukat használják. A Gladiatornak elég ereje és tudása lehet, hogy ezeket egyszerre használva győzedelmeskedjen a küzdelmek során.Lvl Point Power Agility Physical Strength Energy Basic Stat
7 26 26 26 26 104
Life Mana Level Life Level Mana Point Life Point mana
110 60 1 1 2 2

Skills
Power Slash:

Magic Gladiator’s strong enough to wield certain weapons and use the Skill of Power Slash. Balls of energy shoot from the blade hitting multiple targets at one time.

  View  
Fire Slash:

When a Magic Gladiator uses Fire Slash, they attack at such speeds that they burn the very air in the path of his blade. This skill leaves opponents confused and easier targets.

  View  

Skills
Energy Ball: A skill attached to bows, several arrows are shot at the same time. Energy:0, Mana:5   View  
Healing: A spell that allow the healing of others. It is the only healing sorcery available on MU continent. Energy:52, Mana:20   View  
 
 A Magic Gladiator / Duel Master:

A Magic Gladiator 220-as szinttől érhető el. 7 pontot kap szintenként és set nélkül is tud futni! A legnagyobb különbség a többi karaktertől, hogy a setjében nem található helm, így a defense alapvetően alacsonyabb, mint a többi karakteré. Bár ezt valamilyen szinten ellentételezi, hogy a setjének egyes darabjainak nagyobb a defense, de a helmet ez nem tudja kárpótolni. További előnye, hogy a max élete 64k lehet ellenben a DW 32k életével szemben.

Pont szintenként: 7, Vitality: 26, Agility: 26, Strength: 26, Energy: 26, Total alap pontok: 104
Élet: 110, Mana: 60, Élet/szint: 1, Mana/szint: 1, Élet/Vitality: 2, Mana/Energy: 2

Az MG kétféle stílusban fejleszthető: harcos és varázsló! Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya is.

Harcos:

Fejlesztése lassú, de mivel szinte csak str-re van szüksége, ezért bizonyos számú reset után rendkívűl gyors. A harcos jóval erősebb, mint a varázsló stílusú, mivel a puszta fizikai erő jóval nagyobb, mint a varázserő!

Varázsló:

Előnye, hogy gyors, viszont a varázslás miatt közel nincs olyan erős, mint a harcos. A fejlesztése sokkal gyorsabb, mint a harcosé, mivel használhatja a DW összes varázslatát, közötte a legkedveltebb Evil Spiritet!

Nézzük az MG saját skilljeit:


Fire Slash (nagyon erős vágás)


Power Slash (Legjobb MG skill, csak weapon adja, a dmg ezzel a skillel a duplája a normálisnak)

További skillek és spelleket lásd a DK-nál és DW-nél!

Nézzük a seteket:

A következő seteket tudja használni: Storm Crow Set, Thunder Set, Hurricane Set, Volcano Set, Valiant Set valamint majdnem minden DK és DW set, de mivel nem tudja viselni a helmet, ezért nem lehet teljes a setje.
Az MG setek legnagyobb hátránya a helm hiánya, valamint az a tény, hogy rendkívűl magas az str és agi, ami szükséges a használatukhoz. Emiatt aztán az MG az elején nagyon lassan fejleszthető, de később már szinte megállíthatatlan.

Fegyverek:

Rune Blade, Dark Reign Blade, Explosion Blade, Sword Dancer.
Ezek a fegyverek akkor a legjobbak, ha skillesek, mert akkor elérhető az MG legjobb skillje a PowerSlash! Csak ezek a fegyverek adják ezt a skillt.

Szárny:

Első szintű szárnyban tudja viselni a DK satan és a DW angel szárnyát is, másod szintűben csak a Dark Winget (Wing of Darkness).

Összességében az MG könnyen használható, általában a toplisták élén a legtöbb az MG, mivel viszonylag könnyű a fejlesztése, PvP-ben azonban már könnyen alulmarad a BK-val szemben, az SM viszont csak ManaShieldet használva tud esélyt kapni ellene. .